Pohjois-Pohjanmaan suunnistus ry

Turun leirillä (2.-6.4.) tilaa

Kevätleirille pääsiäisen aikaan Turkuun on lähdössä reilu kolmekymmentä nuorta ja ohjaajaa alueen seuroista. Yhteiskyydissä ja majoituspaikassa on vielä tilaa ja tarjoammekin nyt mahdollisuuden suunnistuksen ystäville tulla mukaan, 15 nopeinta mahtuu mukaan.


Lähtö leirille torstaina 2.4 klo 13.00 Oulusta, paluu maanantaina 6.4 illalla. Leirin aikana mahdollisuus osallistua Saaristorasteille, kyyti voidaan järjestää myös Bilnäsin kisoihin.

Majoitumme Turun ja Kaarinan seurakunnan leirikeskus Heinänokassa. Majoitus 4 hengen huoneissa. Majoituspaketin kokonaishinta leirin ajalle yli 18 vuotiailta 114 euroa, sisältää aamupalan, lounaan, päiväjuoman, päivällisen, iltapalan ja saunan käytön. Bussikyyti n. 60 eur ja lisäksi päälle karttamaksut.

Läheppä siis avaamaan kesäkausi hyvissä maastoissa!

Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle viimeistään perjantaina 20.3 mennessä.

Terveisin,
Mervi Holster-Hemmi
SK Pohjantähti
050 4878866Kommentoi