Pohjois-Pohjanmaan suunnistus ry

Koulutusta lasten ja nuorten ratojen laatijoille 20.2.

Osallistujille maksuton koulutus la 20.2. klo 11-14 Heiton talollla, Törmäntie 15, Haukipudas (Oulu).


Lapsille ja nuorille järjestettyjen harjoitusten ja kilpailujen laatu on harrastuksen jatkumisen kannalta hyvin tärkeää. Hyvin järjestetyt ja turvallisiksi koetut harjoitukset ja kilpailut synnyttävät positiivisia kokemuksia, innostavat oppimaan lisää ja jatkamaan harrastuksessa. Sopiva maasto, ajantasainen kartta ja laadukkaasti järjestetyt radat ovat olennainen osa hyvin järjestettyä harjoitusta ja kilpailua. 2016 koulutukset yhteistyössä alueiden kanssa. *Alueiden kanssa yhteistyössä toteutuvat koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.*

Pohjois-Pohjanmaa: la 20.2. klo 11-14. Koulutuspaikka: Heiton talo, Törmäntie 15, Haukipudas (Oulu).

Ilmoittautuminen Pohjois-Pohjanmaan yhteyshenkilölle 5.2. mennessä:
Orvokki Pesonen, p. 050 586 4828, orvokki.h.pesonen(a)gmail.com

Terveisin Orvokki Pesonen
P-P suunnistus johtokunta / nuorisotoiminta

 Kommentoi