Pohjois-Pohjanmaan suunnistus ry

2. luokan ratamestarikoulutus Oulussa to 28.4. ja ti 3.5.

Oulussa Poplin tiloissa (Sammonkatu 6, Oulu) järjestetään 2. luokan ratamestarikoulutus torstaina 28.4 ja tiistaina 3.5 klo 17:00-20:30. Ratamestaripätevyys edellyttää osallistumista kumpanakin iltana. Koulutus antaa pätevyyden toimia ratamestarina kansallisissa kilpailuissa.


lmoittautumiset: petri.tuominen(at)hotmail.com tai 050-3143428 ma 25.4. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita: nimi, puh. numero, sähköpostiosoite ja seura.

Jotta koulutus järjestetään, tulee ilmoittautuneita olla vähintään 5 henkilöä. Koulutuksen läpiviemiseksi tehokkaasti, osallistujalla olisi hyvä olla oma OCAD-ohjelmalla varustettu kannettava mukana. Koulutuksen aikana tehdään harjoitustöitä.

Ilmoittautuneille laitetaan tarkempaa tietoa ennen koulutusta sähköpostilla (esim. koulutuksen hinta).Kommentoi